2019 április 26.

BL: nincs magyar találat a TOP 5-ben!

A hatodik forduló óta nem fordult ilyen elő.

Marko Stam sistergős lövése érdemelte ki a BL 13. körének legszebb találata címet a LEN által. Érdekesség, hogy sem magyar, sem magyaros találat nincs a TOP 5-ben.

Emlékezhtünk rá, a LEN-nél a második helyet érdemelte ki Sedlmayer Tamás Reccó-nak lőtt gólja. A találat eléggé pimaszra sikerült. Egy “picit” hasonlít Varga Dénes 2006-os olimpia döntőjében eleresztett bombájára. Mint ismeretes, Kis Gábor Spandaunak lőtt centergólja a második helyet érdemelte ki a LEN-nél a főtábla 11. körében. A 10. fordulóban Hosnyánszky Norbert csavar-gólja volt a forduló legszebb találata, még Varga Dénes találata a harmadik helyet érdemelte ki. Emlékezhetünk rá, Murisics gólját az 5. legszebbnek értékelte a LEN a BL 9. körében. Érdekesség, hogy nyolcadik és a hetedik körben is felkerült egy Hosi gól a LEN listájára.

A hatodik körben nem volt magyar találat a TOP 5 -ben, de az ötödik fordulóban Kis Gábor találata érdemelte ki a LEN-nél a legszebb találat címet. Érdekesség, hogy öt fordulónak kellett eltelnie még magyar találat került a TOP 5-be. Mint ismeretes, az első fordulóban Nikola Jaksics góljaa harmadikban Angelosz Vlachopulosz találat került be a legszebbek közé, még a negyedikben Viktor Rasovics bombája érdemelte ki a második helyet a LEN-től.

A BL 13. fordulójának TOP 5-ös válogatása a LEN által:Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek