2019 március 30.

Bajnokok Ligája, 11. forduló: Kis Gábor varázslatos gólja a TOP 5-ben

Kicsi ismét alkotott a BL-ben.

Kis Gábor Spandaunak lőtt centergólja a második helyet érdemelte ki a LEN-nél a főtábla 11. körében. Kicsi technikáját dicséri, hogy szinte nem is látjuk a vízben, úgy lövi a gólt. Csak sajnálni tudjuk, hogy jövőre nem láthatunk ilyen gólt tőle, hiszen az idény végén visszavonul olimpiai bajnokunk.

Az előző körben Hosnyánszky Norbert csavar-gólja volt a forduló legszebb találata, még Varga Dénes találata a harmadik helyet érdemelte ki. Emlékezhetünk rá, Murisics gólját az 5. legszebbnek értékelte a LEN a BL 9. körében. Érdekesség, hogy nyolcadik és a hetedik körben is felkerült egy Hosi gól a LEN listájára.

A hatodik körben nem volt magyar találat a TOP 5 -ben, de az ötödik fordulóban Kis Gábor találata érdemelte ki a LEN-nél a legszebb találat címet. Érdekesség, hogy öt fordulónak kellett eltelnie még magyar találat került a TOP 5-be. Mint ismeretes, az első fordulóban Nikola Jaksics góljaa harmadikban Angelosz Vlachopulosz találat került be a legszebbek közé, még a negyedikben Viktor Rasovics bombája érdemelte ki a második helyet a LEN-től.

A BL 11. fordulójának TOP 5-ös válogatása  LEN által:Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek