2016 május 17.

Világbajnokokkal erősített a somogyi együttes – Teljes a Kaposvár jövő szezonbeli kerete

Fiatalos kerettel kezdi meg a Kaposvár a következő szezont. A háromszoros olimpiai bajnok, Szécsi Zoltán pedig immár a kispadról dirigál majd.

20160305ksi-kaposvar02

Hárman távoztak és négyen érkeztek a somogyi együttesbe – számolt be az együttes hivatalos oldala, a kapospolo.hu. A gárda nem számít ősztől Albert Barnabás, Mihailo Parezanovic, Nikola Nikolov munkájára. Az együttes egykori világbajnokkal, Varga II. Zsolttal erősített, sőt egy U18-as világbajnok is érkezett az együtteshez Tóth Kristóf személyében, ezenkívül Pataki Gergely a Debrecenből valamint Hegedüs Bence a Szentestől igazolt a csapathoz.

Négy saját nevelésű játékossal is bővül a keret, hiszen Szabó Marcell, Nemes Balázs, Németh Botond, Németh Levente is az együttes tagja lesz a következő szezonban.

A Kaposvár hivatalos minimális célként a legjobb nyolcba kerülés tűzte ki, de a legjobb hatba jutást szeretné elérni az együttes.

A Kaposvár 2016/2017-es férfi Ob I-es kerete: 

Kapusok: Krémer Balázs, Szabó Marcell, Nemes Balázs

Mezőnyjátékosok: Kovács Olivér, ifj. Berta József, Juhász-Szelei Norbert, Vindisch Ferenc, Sántavy Máté, Pataki Gergely, Palotás Samu, Dobos Dávid, Polovic Krisztián, Hegedüs Bence, Tóth Kristóf, Varga II. Zsolt, Németh Botond (ifi), Németh Levente (ifi)

Vezetőedző: Szécsi Zoltán

Segédedző: id. Berta József

 Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek