2018 május 10.

Kásás: A tavalyi vb után alig vártuk, hogy újra együtt edzünk

Háromszoros olimpiai bajnokunk már izgatottan várja a  júliusi összecsapást.

kasastamasmtiilyestibor

Mint ismeretes, július 31-én ismét összeáll a Millennium. Kásásék ellenfele pedig a Világválogatott lesz. A héten pedig az összecsapásra megkezdték az edzéseket.

Kásás Tamás így nyilatkozott az első edzés után:

„A tavalyi vb után alig vártuk, hogy újra együtt edzünk, fantasztikus érzés, hogy már most megkezdjük a felkészülést. Mindenki nagyon várja már a mérkőzést! Ahogy bővül az ellenfél névsora, egyre inkább, hiszen kiváló játékosok csatlakoznak a világválogatotthoz, akiket ráadásul Ratko Rudić, legendás pólóedző készít fel a gálára. Úgy érzem, hogy ezen az estén – az összes játékos nevében mondhatom – a vízilabda egy különleges ünnepének lehetünk részesei a szurkolókkal együtt.”

XIXO Waterpolo All Star Gála (Helyszín: Duna Aréna, Időpont: 2018.07.31.)

Millennium Masters csapat összeállítása: Benedek Tibor, Biros Péter, Fodor Rajmund, Gergely István, Kásás Tamás, dr. Kiss Gergely, Kósz Zoltán, März Tamás, dr. Molnár Tamás, dr. Steinmetz Barnabás, Szécsi Zoltán, Székely Bulcsú, Varga Tamás, Varga Zsolt, Vári Attila.

A Millennium Masters edzője: Kemény Dénes

A Masters Világválogatott lehetséges kerete: Frano Vican (horvát), Igor Hinics (horvát), Dubravko Simenc (horvát), Revaz Csomakidze (georgiai-grúz), Georgiosz Afrudakisz (görög), Francesco Postiglione (olasz), Harry van der Meer (holland), Szergej Garbuzov (orosz), Petar Trbojevics (szerb), Alekszandar Szapics (szerb),  Irek Zinurov (orosz)Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek