2019 április 16.

BL: pazar Sedlmayer-gól a TOP 5-ben

A Fradi játékosának “elnézős gólja” élményszámba megy

A LEN-nél a második helyet érdemelte ki Sedlmayer Tamás Reccó-nak lőtt gólja. A találat eléggé piaszra sikerült. Egy “picit” hasonlít Varga Dénes 2008-as olimpia döntőjében eleresztett bombájára.

Emlékezhetünk rá, Kis Gábor Spandaunak lőtt centergólja a második helyet érdemelte ki a LEN-nél a főtábla 11. körében. A 10. fordulóban Hosnyánszky Norbert csavar-gólja volt a forduló legszebb találata, még Varga Dénes találata a harmadik helyet érdemelte ki. Emlékezhetünk rá, Murisics gólját az 5. legszebbnek értékelte a LEN a BL 9. körében. Érdekesség, hogy nyolcadik és a hetedik körben is felkerült egy Hosi gól a LEN listájára.

A hatodik körben nem volt magyar találat a TOP 5 -ben, de az ötödik fordulóban Kis Gábor találata érdemelte ki a LEN-nél a legszebb találat címet. Érdekesség, hogy öt fordulónak kellett eltelnie még magyar találat került a TOP 5-be. Mint ismeretes, az első fordulóban Nikola Jaksics góljaa harmadikban Angelosz Vlachopulosz találat került be a legszebbek közé, még a negyedikben Viktor Rasovics bombája érdemelte ki a második helyet a LEN-től.

A BL 12. fordulójának TOP 5-ös válogatása  LEN által:Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.