2016 november 13.

A 6. forduló játékosa: Gyárfás Tamás

A BVSC ellen ismét nagyot játszott Gyárfás Tamás a férfi Ob I-ben. A Honvéd játékosát már másodszor találtuk hét kör elteltével a “forduló legjobbjának”. 

honved201609

Középen Gyárfás Tamás, nagy erőssége a Honvédnak (Fotó: Honvéd Vízilabda /facebook)

Hét forduló után egyértelmű, Gyárfás Tamás és a Honvéd “jó vásárt csinált egymással”. A Vasastól a nyáron érkező játékos, mára meghatározó játékosa lett a Kőér utcaiaknak. Emlékezhetünk rá, az 1. fordulóban a Miskolc ellen négy gólt is szerzett – a negyedik negyedben zsinórban hármat és az utolsó másodpercben ő döntött el a mérkőzést, ami 11-11-el zárult. A 6. körben a Honvéd a BVSC otthonában okozott meglepetést, hiszen 9-8-ra nyertek a vendégek, és ki más, mint Gyárfás Tamás döntött itt is. A negyedik gólját pedig az utolsó másodpercben hintette.

Két éve oldalunk már készített vele egy interjút, amiben a balkezes világosan fogalmazott: cél a válogatottság. Emlékezhetünk rá, utánpótlás szinten már ott volt a legjobbak között Gyárfás, hiszen 2012-ben Perthben vb ezüstérmet szerzett az ifi csapat tagjaként.  Ha továbbra is ilyen szinten játszik, nem csodálkoznánk rajta, ha a jövőbeli kapitány lehetőséget adna neki immár a felnőtt válogatottban.

Az eddigi fordulók játékosai:

Az 1. forduló játékosa: Gyárfás Tamás

A 2. forduló játékosa: Kovács Gergő

A 3. forduló játékosa: Stefan Mitrovics

– A 4. forduló játékosa: Salamon Ferenc

Az 5. forduló játékosa: Madaras Norbert

a 7. forduló játékosa: Madaras NorbertHozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek