2016 október 20.

A 4. forduló játékosa: Salamon Ferenc

Ezúttal nem egy győztes csapatból választottuk ki a forduló legjobbját. Az OSC játékosa, Salamon Ferenc csapata zászlóshajója volt a Szeged ellen.

Salamon két gólt is lőtt az első negyedben (Fotó: OSC/Balogh Máté

Salamon négy gólt szerzett a Szeged ellen (Fotó: OSC/Balogh Máté)

A 4. fordulóban is kitünő teljesítmények születettek. Elég csak Dávid Zoltán ötösére vagy Varga Dénes négyesére gondolni. A Szeged nagyot alkotott az OSC ellen, de mint csapat voltak jók. Mi utóbbi meccsről választottuk a forduló legjobbját.

Az újbudai alakulat nem volt éles a 11-11-re végződő meccsen, de egy játékosa volt, aki a nehéz helyzetekben is átlendítette a csapatot. Salamon Ferenc az eddigi négy fordulón is egyenletes, jó játékot nyújtott, így már érett neki ez a “cím(ünk)”. Például a Szolnok elleni rangadón, amit megnyert az OSC három gólt is szerzett.

A Vincze Balázs fiaira fontos meccsek várnak, hiszen hétvégén mennek a Vasashoz, aztán közeledik a Verona elleni BL ütközet. Salamon jó játékára pedig nagy szüksége lesz a csapatnak.

Az eddigi fordulók játékosai:

Az 1. forduló játékosa: Gyárfás Tamás

A 3. forduló játékosa: Stefan Mitrovics

( a második fordulóból hátra van még a BVSC-UVSE mérkőzés, itt ezért nem hiredettünk forduló legjobbját még)Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek