2017 január 15.

A 10. forduló játékosa: Drasko Gogov

Mindössze 21 éves, de játéka már most figyelemreméltó. A Pécs játékosa, vezéregyénisége volt a Vasas elleni sikerben a 10. fordulóban.

DraskoGogov01

Sok jó teljesítményt láttuk a 10. fordulóban. A Pécs-Vasas Tv-s meccsen azonban a hazaiak játéka és azon belül is a Csacsovszky-testvérek és Drasko Gogov teljesítménye érdemel nagy dicséretet. Mi, azonban – nem feltétlen az ebben a körben nyújtott játéka miatt – utóbbi pólóst láttuk a legjobbnak.

Drasko Gogov ebben a szezonban érkezett a Pécs csapatához. A szerb junior világ- és Európa-bajnok játékos azonnal beilleszkedett az együttesbe, a Komjádi Kupában is nagy szerep hárult rá, amit végül behúzott a mecsekaljai gárda.

Az OB I-ben pedig élmény nézi játékát. Eddig 25 gólt termelt, tegnap ebből hármat.  Drasko hozzáállás, edzésmunkája kiváló, de hozzá kell tennem, hogy nincs könnyű helyzetben. Más vízilabda kultúrából érkezett, valamint ez az első szezonja légiósként. Szerencsére a csapategység, a játékosok közti kohézió nagyon jó, így sokat tudnak segíteni neki a társak – mondta Lukács Gergely a mecsekaljaiak tréner oldalunknak a tehetségről.

Bizton állíthatjuk, hogy még ebben a szezonban foguk hallani a fiatal pólósról és a Pécs csapatáról.

Az eddigi fordulók játékosai:

Az 1. forduló játékosa: Gyárfás Tamás

A 2. forduló játékosa: Kovács Gergő

A 3. forduló játékosa: Stefan Mitrovics

– A 4. forduló játékosa: Salamon Ferenc

Az 5. forduló játékosa: Madaras Norbert

A 6. forduló játékosa: Gyárfás Tamás

– A 7. forduló játékosa: Madaras Norbert

– A 8. forduló játékosa: Varga Dénes 

– A 9. forduló játékosa: Vámos MártonHozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek