2016 március 05.

Vujasinovics: Ez katasztrófa

A Regionális Ligában a Partizán egy fontos mérkőzést veszített el, ezután a szerb legenda nem rejtette véka alá a véleményét. 

Vladimir-Vujasinovic-mn press

Nehéz helyzetben Vujasinovics és csapata (Fotó: mn-press)

A Regionális Liga 19. fordulójában a Mornart látta vendégül a Partizán Belgrád. A két csapat között öt egység volt a különbség a szerb együttes javára, így a favoritok is ők voltak. A mérkőzést azonban 6-5 arányban elvesztették, így kicsúsztak a tabellán a legjobb négyből, hiszen a másik rivális Mladost nyert a Vojvodina ellen.

A vezetőedző, Vladimir Vujasinovics a mérkőzés után őszintén beszélt csapata teljesítményéről, a klub honlapjának:  “Azonos szintű csapatok ellen nem tudjuk megnyerni a mérkőzéseinket, gondolok itt a Zvezda elleni találkozóra vagy a Radnicki elleni összecsapásra.” A tréner a csapatjátékot és a csapatszellemet hiányolt játékosaitól, aki szerint nagy csapatok ellen jól játszott a gárda, de valahogy ezeken a létfontosságú mérkőzéseken nem tudja átugrani a lécet.

Az utolsó mérkőzést a Posk ellen vívja a csapat a Mladost pedig a Radnicki ellen. Ha mindkét csapat győz, akkor nem marad a kétpontos előnye a horvát együttesnek, így nem lesz szerb klub a délszláv liga elit mezőnyében.

A Regionális Liga felsőházának állása: 

1. Primorje Rijeka 48 pont
2. Jug Dubrovnik 48 pont
3. Jadran Herceg Novi 39 pont
4. Mladost Zágreb 23 pont
5. Partizán Belgrád 21 pont
6. Mornar19 pont
7. Radnicki 13 pont
8. Vojvodina 12 pont
9. Posk 8 pontHozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek