2014 október 31.

Vélemények az OSC – Eger után: hiányzó koncentráció, maximális elégedettség

Öröm volt nézni, hogy tömött lelátók, állva szorongó lelkes szurkolók előtt játszották le a férfi bajnokság rangadóját az 5. fordulóban. A bajnok Eger jobb második félidei teljesítményével otthonában győzte le az OSC-t, 8-5-re. Edzői vélemények.

IMG_7811

Vincze Balázs, az OSC vezetőedzője a vizipolo.hu-nak: “Várható volt, hogy előbb-utóbb veszítünk, persze nem erre készültünk. Három napon belül két nagyon erős csapattal találkoztunk. Két negyedig jól játszottunk, de ahogy múlt az idő, már nem mindig tudtuk a legjobbunkat adni. Erő, dinamizmus, koncentráció – ezekkel ezúttal adóssak maradtunk az utolsó két negyedben. A szerencsével is hadilábon álltunk, tíz méterről kaptunk gólt, a kapufáról a hálónkban pattant lövés, szóval ezúttal ezek nem a mi javunkat szolgálták.”

Dabrowski Norbert, az Eger vezetőedzője a vizipolo.hu-nak: “3-1-ig igazolódott a tétel, hogy az OSC meccsből jött, ez segítette őket. Ellenfelünk gyors csapat, nem tudtuk őket lelassítani, ebből kaptunk két gólt. Ezt követően az utolsó hat-hét-nyolc meccs minden nehézségén túl tudtunk lépni. Az utolsó negyed előtt felhívtam a fiúk figyelmét, hogy az OSC-ben az a kilenc ember, aki végigjátssza a meccseket, az vért izzad. Látszott ma, hogy az OSC nagyon erős, de az Eger is az. Összegezve azt mondhatom, hogy maximálisan elégedett vagyok, és köszönöm a szurkolóknak, hogy mellettünk álltak akkor is, amikor kevésbé jöttek az eredmények.”

Gy. Zs.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek