2015 június 18.

Szerb edzővel erősít az Eger

Eddig a debreceniek utánpótlásában dolgozott, mostantól az egrieket erősíti Miroslav Bajin.miroslav bajin 2 eger

A bajnoki bronzérmes egriek hivatalos oldalukon jelentették be, hogy a klub utánpótlását gardírozó edzők köre egy szerb trénerrel bővült. Július 13-tól az eddig a Debrecent erősíti Miroslav Bajin az egrieknél dolgozik.

“A gyerekcsapattal fogok foglalkozni ebben a szezonban, a 2001-es korosztállyal – mondta el a klubhonlapnak Bajin. – Debrecenben is ezzel a csapattal dolgoztam, így jól ismerem a bajnoki mérkőzésekről az egrieket. Kifejezetten jó véleménnyel vagyok róluk, jó kis társaság, nagy fantáziát látok bennük.”

Mint kiderül, Tóth Kálmán, Gyulavári Zoltán, Holló Tivadar és Petrovai Márton továbbra is Egerben marad, Bajin melléjük érkezik. A szerb edző az egriek kapusával, Braniszlav Mitroviccsal tart jó barátságot, régi ismeretséget, egy korosztályban pólóztak, innét a kapcsolat. Kérdés, hogy ezzel a változással a szerb vonal kap erőre a klubnál?

“Egy kevés szerb rendszert csempészünk a munkába, de semmiképpen nem szeretnék a magyarokból szerbeket csinálni. Ez egy két külön világ, s meg is kell maradnia annak” – válaszolta az új tréner.

Fotó: Egri VK

Gy. Zs.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek