2016 március 16.

Rosszul lett, műteni kellett

A legrosszabbkor esett ki a Jug Dubrovnik egyik legjobb játékosa, hiszen a hétvégén a Regionális Liga Final Fourjáról is lemarad. 

felipe perrone jug

Nagy vérveszteség a Jug-nak (Fotó: dubrovnicki.hr)

Kedden lett rosszul a világ egyik legjobb játékosa, a Regionális Liga gólkirálya. Felipe Perrone a hasát fájlalta, így azonnal bevitték a dubrovniki kórházba, ahol kés alá feküdt. A játékoson vakbélműtétet hajtottak végre.

A beavatkozás sikeres volt, de még korai arról beszélni, mikor térhet vissza a klasszis. A Regionális Liga hétvégi négyes döntőjében biztos nélküle száll vízbe a Jug. A gárda pénteken elődöntőzik a Mladost ellen, majd vélhetően a rivális Primorje Rijekával kerül szembe a fináléban. A csapat vezetőedzője, Vjekoslav Kobescsak így nyilatkozott Perrone kiválásáról: Először is mielőbbi felépülést kívánok Felipének, és azt, hogy minél hamarabb térjen vissza közénk. A céljaink változatlanok maradtak. Két kemény mérkőzés vár ránk a hétvégén hazai közönség előtt. Mindent megteszünk, hogy megnyerjük mindkét összecsapást. – fejezte be a jug.hr-nek.

A 30 éves játékos Rióban született, de tíz évig a spanyol válogatottat erősítette. Ezalatt 2009-ben vb ezüstérmet, 2006-ban Eb-bronzérmet szerzett a csapattal. Tavaly azonban úgy döntött, a brazil válogatottban folytatja. A sikerre nem kellett sokat várni, hiszen nyáron egy világliga bronzérmet zsebelt be a gárdával. Megfordult a Pro Reccóban, de játszott Savonában is. Az idei szezonban szerződött a Barceloneta együttesétől a Jug Dubrovnikba, mely együttessel 2014-ban Bajnokok Ligáját nyert.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek