2016 február 11.

Olasz válogatott: Campagna számos újdonsággal szolgált

Szinte nem lehet ráismerni az olasz válogatott világliga-keretére az oroszok ellen.

Waterpolo European Championships Zagreb 2010

Stefano Tempesti, Massimo Giacoppo, Matteo Aicardi, Valentino Gallo. Csak pár kimaradó az olasz válogatottból a jövő hét keddi világliga találkozóra. Természetesen a Campagna is úgy van vele, hogy néha pihentettni kell kulcsembereit, és már a jövőre kell gondolni. Jacopo Alesianit például már a Volvo Kupán is láthattuk, ellentétben Edoardo Priannal, aki egy új név lesz ha bekerül a szűk keretbe. Giacopo Bini sem szokott minden alkalommal behívót kapni mint, ahogy Aleassandro Vellotto sem.

A helyszín pedig Torino lesz, ahol a csapat még a mérkőzés nap után is együtt marad és fog tréningezni. A magyar válogatott Grúziával játszik kedden, Benedek Tibor keretéről itt írtunk…

Az olasz válogatott kerete az oroszok ellen:

Marco Del Lungo, Alessandro Nora, Christian, Nicholas Presciutti (AN Brescia), Giacomo Bini (BPM Sport Management), Fabio Baraldi, Alessandro Velotto (CC Napoli), Stefano Luongo (Carpisa Yamamay Acquachiara), Michael Alexandre Bodegas, Francesco Di Fulvio, Niccolò Figari, Pietro Figlioli, Andrea Fondelli, Alex Giorgetti, Niccolò Gitto (Pro Recco), Edoardo Prian (RN Bogliasco), Jacopo Alesiani (Carisa Savona).Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek