2016 február 14.

Olasz bajnokság: Rekordot döntött a Recco!

A hazai pontvadászatban még mindig tart a Recco veretlenségi szériája, ráadásul a mostani fordulóban megdöntötte saját csúcsát a csapat.

prorecco201510

Olaszországban tovább szárnyal a Recco! (Fotó: prorecco.it)

Pár nappal ezelőtt kiszámoltuk, mikor a Szolnok megverte a Reccót, hogy egy nagy veretlenségi szériát tört meg a magyar klub. Nos, a talján pontvadászatban még mindig tart a veretlenségi mutatója az olasz együttesnek, és ebben a fordulóban a Lazio elleni sikerükkel a saját csúcsukat adták át a múltnak. Utoljára 2014. december 6-án kapott ki a Bresciától a sztárklub, azóta már eltelt harmincöt meccs. Eddig harmincnéggyel tartották a csúcsot: 2010 májusától, egészen 2011 májusáig, akkor még Pino Porzio ült a csapat kispadján. Most ezt a mutató már eggyel megdöntötték.

A bajnokságban a nagy riválissal, a Bresciával nem is olyan régen találkoztak, akkor 8-6-ra nyertek, és más klub nem nagyon tudja megszorongatni Amadeo Pomilio együttesét. Az Olasz Kupát március közepén rendezik, ott a két nagy ismét találkozhat, addig a Recco tovább gyűjtögetheti a győzelmeinek számát.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek