2014 június 05.

Négyszázmilliós támogatás a BVSC pólósainak

A Szőnyi úti egyesület csütörtöki sajtóközleménye szerint a 400 milliós összeget az a szándéknyilatkozat tartalmazza, amelyet Wáberer György írt alá Szatmáry Kristóffal, a BVSC elnökével a zuglói egyesület örökös bajnokainak és örökös tagjainak tiszteletére rendezett ünnepségen.

waberer bvsc

 
‘A megállapodásban rögzített összeg jelentős mértékben hozzájárul a Szőnyi úti sporttelepen már folyamatban lévő uszodafejlesztés magas színvonalú befejezéséhez, valamint a BVSC férfi vízilabdacsapatának az országos bajnokságban való rangos, a női csapatnak pedig a nemzetközi tornákon való dobogós szerepléséhez’ – áll a dokumentumban.

A szakosztály neve a megállapodás értelmében változik: a férfi és a női csapat is ezentúl BVSC Wáberer Hungária néven szerepel a mérkőzéseken.

A 66 éve alakult zuglói vízilabda-szakosztály létszáma csaknem 400 fő, a felnőtt és utánpótlás-korosztály első osztályú bajnokságaiban 15 csapattal vesz részt, az egyik legnagyobb magyar utánpótlás-nevelő szakosztály – olvasható a sajtóközleményben.

A fuvarozó-szállítmányozó cégcsoportot tulajdonló Wáberer György a 100 leggazdagabb magyar legutóbbi listáján a Napi Gazdaság független pénzügyi napilap közlése szerint a tizedik helyet foglalja el.

MTI

Fotó: BVSC vizilabdaHozzászólás jelenleg nem lehetséges.