2019 július 04.

Nagy visszatérő Egerbe

Nyert Universiadét, Európa bajnoki bronzérmet, és Világliga és Világkupa ezüsttel is büszkélkedhet Jászberényi Gábor, aki Egerbe tért haza.

Fotó Lénárt Márton

A legutóbbi szezonokat Tatabányán játszotta, most Egerbe folytatja Jasu. Nem vonult vissza, mert, mint mondta, soha ne mondd, hogy soha.

A kapusokkal fogok foglalkozni. Úgy a női, mint a férfi csapatnál, meg az utánpótlásnál is. A napokban ülök le Dabrowski Norbival, hogy egyeztessük a konkrét programot. Hamarosan kezdődik a felkészülés. Major Attilával is egyeztetnünk kell a kapusok szárazföldi edzéséről. Nem sok klubban játszottam, de nagyon jó edzőim voltak, akiktől sokat tanultam, sok hasznos gyakorlati tapasztalatom van. Most végzem az edzőit, s nem hátrány az sem, hogy képben vagyok a mezőnyt illetően. A körülmények lenyűgözőek, ilyen szerintem sehol máshol nincs. A konditerem, az öltözők, a vízfelület, ami a rendelkezésre áll, itt csak eredményesen lehet dolgozni – fejezte be Jászberényi Gábor az egrivizilabda.hu-nak.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek