2016 június 22.

Férfi Ob I: Tatabányán nem lassítanak

A Tatabánya jelentősen megerősíti sorait a 2016/2017-es idényre.

Jaszberenyigabormontpellier

Jászberényi Gábor újra itthon (Fotó: Montpellier.waterpolo/facebook)

Nagy hazatérővel erősít a Tatabánya, Jászberényi Gábor ugyanis a Montpelliert hagyja el a magyar csapat kedvéért. A hírről a francia csapat hivatalos oldala számolt be. A kapus 2009-ben Franciaországba igazolt, előtte a Ferencvárosban játszott és magyar válogatott kerettag is volt, sőt a 2006-os belgrádi Eb-n szerephez is jutott, ahol ezüstérmes lett a csapattal.

A 34 éves hálóőrt két éve a Montpellier csapatkapitányának választották. Természetesen a klubnál is sajnálják, hogy el kell vállniuk. “Nyomot hagyott Gábor a klub életében. Emberileg, és szakmailag nagyon sokat kaptunk tőle.” – mondta Christophe Spilliaer elnök.

„Mindenkinek köszönök mindent, amit a klubtól kaptam. Az edzőknek, az elnöknek, a szurkolóknak. A második családom a Montpellier, gyönyörű emlékek kötnek ide. Sok elődöntőt, döntőt játszottam karrierem során, de az itteni győzelmeket sosem fogom elfelejteni” – nyilatkozta Jászberényi a klub honlapjának, ahol két bajnoki címe mellett, ötször választották meg az idény legjobb kapusának a bajnokságban.

Új klubjával 2 éves szerződést kötött, információink szerint, nem ő az egyetlen igazán nagy erősítés a csapatnál. A vezetőség jövő hét kedden tart hivatalos sajtótájékoztatót, ahol bemutatja új igazolásait.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek