2014 szeptember 19.

Megújultunk!

Kedves Olvasó! Örömmel jelenthetjük be, hogy oldalunk immár új külsővel jelentkezik! Több hónapnyi programozás, fejlesztés, tesztelés után jutottunk el ide!

 

vizipolo2014
Nagy nap ez számunkra, és reméljük Számotokra is. Mikor pár hónappal ezelőtt belefogtunk a nagy munkába célként tűztük ki, hogy a vizipolo.hu megfeleljen a mai kor követelményeinek. Egy olyan oldalt szerettünk volna készíteni, ahol könnyebben és gyorsabban tud tájékozódni mindenki az aktuális vízilabda hírekről, így elsősorban a letisztultság és a kezelhetőség volt az első fő szempont számunkra. Fontos megjegyeznünk, hogy ez egy Béta verzió, tehát lesznek még újítások az oldalon. Számos ötletünk és fejlesztésünk van még, amivel színesebbé tehetjük a vizipolo.hu-t, de ez még várat magára egy kicsit, így érdemes lesz az elkövetkezendő hetekben is nézni oldalunkat, hogy milyen újításokkal rukkoltunk elő.

Kiemelnénk, hogy ötvöztük a testvéroldalakat is, tehát az úszással, valamint a szinkronúszással és a műugrással kapcsolatos híreink is egy oldalon találhatók meg.

Reméljük, oldalunk elnyeri a tetszéseteket és továbbra is megtiszteltek azzal, hogy ellátogattok a vizipolo.hu-ra. Természetesen a véleményetekre is kíváncsiak vagyunk, így kérünk Titeket. ha van észrevételetek, kérésetek, kérdésetek az új oldallal kapcsolatban írjátok meg nekünk az info@vizipolo.hu címre!

Sportbaráti üdvözlettel: a vizipolo.hu csapataHozzászólás jelenleg nem lehetséges.