2015 január 11.

Megkezdték az idei évet úszóink

Klasszisaink megkezdték a 2015-ös versenyekre felkészülésüket. Változatos programmal, hiszen a hazai edzőtáborok mellett, külföldre is mennek majd. Néhány kiválóságunk már Spanyolországban edz, de Hosszú Katinka Floridában fog készülni.

2014 hosszu01

Hosszú Katinka edzésre jelentkezett, ő majd Floridában készül egy edzőtábor keretében az idei év első felében (Fotó: MTI)

Vitathatatlanul úszóinknál is megkezdődött az év. Legjobbjaink ugyanis edzőtáborokkal hangolnak az idei csúcsversenyekre. Az utánpótlás számára megnyílik majd az út, hogy Eindhovenbe és Dubajba utazzanak. Kapás Boglárka, Bernek Péter, Kozma Dominik Arizonában, Gyurta Dániel és Gyurta Gergely szintén Amerikában edzenek. A Verrasztó testvérek, Evelyn és Dávid a spanyolországi Sierra Nevadában róják a hosszokat, míg Hosszú Katinka Floridában készül. A Kőbánya SC versenyzői, Szilágyi Lilána vezérletével Thaiföldön készülnek az idei év első felében.

Ami az elvárásokat illeti: Az úszók szövetségi kapitánya, Kiss László bízik benne, hogy a tavalyihoz hasonlóan az idén is, valamennyi jelentős eseményen szereznek érmet úszóink.

Sz. B.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek