2015 május 09.

Märcz Tamás: A csapat magját sikerült egyben tartanunk

A következő szezont illetően a BVSC mestere máris friss hírekről tudott beszámolni oldalunknak. A csapat gerince megmarad a 2015/2016-os idényre, sőt Pásztor Mátyás, Török Béla és Kovács Péter is marad a csapat kötelékében…bvsc hazai

Szinte ugyanazzal a csapattal fog jövőre is az Ob I-ben szerepelni Märcz Tamás, mint az idén. “A csapat magját sikerült egyben tartanunk. A három idén érkezett játékosunkkal: Pásztor Mátyással és Török Bélával hosszabbítottunk egy-egy évre, még Kovács Péterrel két évre. “  – számolt be oldalunknak. A jövő héten még várható egy átigazolási hír a csapat háza tájáról. A játékost azonban nem akarta még megnevezni a tréner.

A klub alig-alig változtat együttesén évről-évre. Emlékezhetünk tavaly is három helyen cserélődött az együtt. Viszont a BVSC-ben hagyományosan kiváló utánpótlásnevelés folyik, amit ki is használ az együttes. Nem egyszer volt olyan, hogy Märcz Tamás fiatalokat dobott a mélyvízbe. Le merjük fogadni ezen a tendencián jövőre sem változtat.

Az idén a kilencedik helyen végzett a vasutas gárda az első osztályban. Az alapszakaszban sokáig versenyben voltak a hatodik helyért, aztán becsúszott pár nem várt vereség és a Szeged gyalogolt be a rájátszás felsőházába, vélhetően jövőre is az élmezőny első felében lesz a csapat.

Sz. B.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek