2015 augusztus 25.

Máltai Kupa: Hihetetlen izgalmak mellett, Birosék ezüstérmesek a máltai éjszakában

Egyetlen gól döntött a máltai kupa fináléjában, a Neptunes – San Giljan meccsen. A találkozón Biros kettőt is vágott, de ez is kevésnek bizonyult, hiszen a túloldalon megállíthatatlan volt Molina.

2015 maltai bajnok San Giljan

A San Giljan az elődöntőben két góllal, még a Neptunes néggyel múlta felül ellenfelét.

A finálé első negyedében már 3-0-ra is vezetett az egri légióssal, Boris Vapenskivel felálló Neptunes, mikor Biros szépített Lanzon pedig egyre hozta fel a San Giljant. A második negyedben Molina tartotta életben sötétsapkások esélyeit, így 5-7-et mutatott az eredményjelző. A fordulás után minden nyílttá vált, hiszen a záróakkordra 9-9-es eredménnyel jöhettek a csapatok. A mérkőzés utolsó másodperceiben 12-12-es állásnál Molina beragasztotta saját maga ötödik találatát és győzött a Neptunes. Nem mellesleg az egriek légiósa, Boris Vapenski máltai kupát emelhetett a magasba.

Máltai kupa, döntő:

Neptunes – San Giljan 12-13 (2-3, 3-4, 4-2, 3-4)
Neptunes: A. Borg Cole, N. Lanzon 2, M. Castillo, M. Stellini 2, T. Agius, I. Krapic,  S. Camilleri 3, J. Camilleri 2, J. Abela, P. Biros 2, B. Lanzon, S. Xerri de Caro, C. Mercieca 1.

San Giljan: J. Sammut, P. Borg 2, A. Galea, B. Vapenski 1, G. Molina 5, M. Zammit 2, K. Galea , Da. Zammit, B. Plumpton, A. Cousin 1, P. Fava 2,  Di. Zammit, D. Spiteri.

Sz. B.

Fotó: bov.comHozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek