2015 november 27.

Magyar Kupa: Kezdődik a tánc

Véghajrájához érkezik a női Magyar Kupa. A hétvégén már a négyes döntőt rendezik meg a Hajósban, parádés párosításokkal…

DSCN8876

A tavalyihoz hasonlóan ismét az UVSE örülhet majd a végén? (Fotó: vizipolo.hu)

A címvédő UVSE, az egyre erősebb BVSC, a meglepetésekre képes Dunaújváros és Eger részvételével rendezik meg holnap az elődöntőket a női Magyar Kupában.

November közepén két csoportban küzdöttek meg a csapatok a két-két kiadó helyért. Az A-jelű ötösből a BVSC hibátlan mérleggel, a Dunaújváros két győzelemmel és egy vereséggel jutott tovább. A B-csoportban az UVSE is 100%-os teljesítménnyel valamint az Eger hat egységgel kvalifikálta magát a hétvégi döntőbe.

A holnapi elődöntőkből talán az első szorosabbnak tűnik. A Dunaújváros és az UVSE nem is olyan régen találkozott a bajnokságban. Akkor a lilák egy góllal győztek. A másik párosításnál a BVSC idegenben két góllal volt jobb az Egernél. Szoros összecsapásokra van tehát kilátás holnap is. A belépés mindkét napra INGYENES lesz.

Érdekesség, hogy hosszú évek után újra külön-külön rendezik meg a női és a férfi Magyar Kupa döntői. Az erősebbik nem Egerben találkozik december 12-én és 13-án.

A BENU női Magyar Kupa programja:

2015. november 28., szombat:

Elődöntő:

16.00 Dunaújvárosi Főiskola VE-Maarks Graphics–UVSE
17.30 BVSC-Zugló–ZF-Eger-EKF

2015. november 29. vasárnap:

19.00 DöntőHozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek