2015 május 15.

Kokaint találtak a világbajnok pólós szervezetében!

Nagyon úgy tűnik, hogy véget ért a szerb világ-, és Európa-bajnok Nikola Radjen karrierje. A klasszis egy doppingellenőrzésen akadt fent, amikor kokain nyomait találták a szervezetében, így akár 4 éves eltilátást is kaphat.

Nikola Radjen novosti.rs

Nikola Radjen karrierjének könnyen vége lehet (Fotó: Novosti.rs)

Futótűzként terjed az interneten tegnap este óta, hogy Nikola Radjen szervezetében kokain nyomait találták. A klasszist a szerb válogatott egyik mérkőzése után ellenőrizték. A hírt először a mondo.rs hozta le, majd követte a többi szerb portál is. A 30 éves pólós jelenleg a görög Olympiakoszt erősíti, de az ügy után várhatóan kettő és négy éves eltiltás is várhat rá, ami könnyen már most pályafutása végét jelentheti.

Nikola Radjen elvesztése nagy érvágás lenne a szerb válogatottnak. 2009-ben világbajnok lett, még 2012-ben Eindhovenben és tavaly Budapesten Európa-bajnok, a nem mindennapi címek mellett ötszörös Világliga-győztes és két olimpiai bronzzal is büszkélkedhet.

A Szerb Vízilabda Szövetség egyelőre egy rövid kommunikét adott ki, melyben leírják, hogy végső álláspontjuk kialakításában megvárják a vizsgálat legvégét.

Sz. B.

 Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek