2017 augusztus 26.

Kásás igazi legendákkal játszhat újra – Megvan az All Star csapat névsora

Az olasz válogatott elleni gálameccsre megvan az All Star csapat névsora. Íme, velük csobban vízbe Kásás…

Budapest, 2017. augusztus 8. Fodor Rajmund, Kásás Tamás, Benedek Tibor, Szécsi Zoltán és Székely Bulcsú (b-j), a Millennium csapatnéven induló magyar válogatott játékosai a masters korosztályú vizes világbajnokság vízilabdatornájának Millennium - Pallanuoto Milano A.S. Dilett mérkõzése elõtt a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában 2017. augusztus 8-án. MTI Fotó: Czagány Balázs

MTI Fotó: Czagány Balázs/ archív

Az olasz válogatott ugyanis szeptember 23-án Portofinóban – Olaszországban, Genovától 36 km-re – játszik a Waterpolo by The See nevű rendezvényen. Olyan remek egykori játékossal, mint Alexandar Sapics vagy Ivan Perez, de a jelen csillagai is ott lesznek: Filip Filipovics, Alexandar Ivovics vagy Sandro Sukno személyében. A tréner pedig Vladimir Vujaszinovics lesz. Most pedig napvilágot látott a teljes névsor is.

Az All Star válogatott névsora:  Stefano Tempesti, Dusan Mandic, Filip Filipovic, Gulliermo Molina, Aleksandar Ivovic, Sandro Sukno, Amaurys Perez, Aleksandar Sapic, Mladan Janovic, Kásás Tamás, Ugo Crousillat, Albert Espanol, Petar Muslim, Edző: Vladimir Vujasinovic

Érdekesség, hogy a csapatban Kásás egyedüli magyarként került be, még a szerbek három, a spanyolok, a horvátok, a montenegróiak kettő játékost adnak. Sőt, még a franciákat is képviseli az ex-szolnoki, Ugo Crousillat.

Mint ismeretes, Kásás karrierje során a válogatottal mindent megnyert, nemcsak felnőtt, hanem utánpótlás szinten is. Az elmúlt hétvégén pedig a Masters vb-n, a Millenium csapattal lett világbajnok.

water-polo-by-the-sea-manifestoHozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek