2015 április 29.

Ifibajnok az UVSE

A lilák a döntőben az Egert verték két góllal. A mérkőzés az utolsó negyedben dőlt el, mikor 2-0-ra meg tudtak lépni Benczur Márton tanítványai. A harmadik helyet a BVSC szerezte meg, mely csapat könnyedén verte a Szentest.

ifi bajnok UVSE

A boldog győztes (Fotó: UVSE/facebook)

Némi meglepetésre, de igen jó ötletnek tartjuk, hogy az ifi bajnokság legjobb négy helyzettje egy mini Final Four játszott az elmúlt két napon. A négy együttes beköltözött a Hajós-fedettbe, hiszen az UVSE volt a rendező.

Az elődöntőkben a “házigazdák” a Szentest, az Eger pedig a BVSC verte, így jöhetettek a helyosztók. A bronzmeccsen az első negyed még szorosra sikerült, de 4-4 után meglépett a BVSC és fokozatosan növelte az előnyét, így kialakítva a 12-7-es végeredményt. A döntő telt ház előtt zajlott, ahol szinte végig az UVSE vezetett. Az első negyedben Biros Barnabás révén még az Eger ment, de Lovas majd Csicsáky góljaival már megfordította az állást az UVSE. A második negyedben már 3-1-re is elhúzott a sárga sapkában pólózó gárda, de előbb 3-3-ra majd 4-4-re visszajött a hevesi gárda.

A fordulás után sem változott semmi, ugyanolyan szoros volt az állás, és egyik együttes sem tudott elhúzni a másiktól, így 6-6-os állásról következett a záróakkord. Az utolsó negyedben csak Szatmári Kristóf volt eredményes, kétszer is mattolta az Eger kapusát, így 8-6-ra győzött az UVSE.

A döntőben:

UVSE-Eger 8-6 (2-1, 2-3, 2-2, 2-0)
Gólszerzők: Szatmári 3, Csicsáky, Lovas, Tóth, Sélley Rauscher, Macsi, illetve Hornyák 3, Biros B., Szalai, Tóth,

A harmadik helyért:

Szentes-BVSC 7-12 (4-4, 0-2, 1-2, 2-4)
Gólszerzők: Pellei F. 2, Kókai 2, Káris, Farkas, Tinka, illetve Szabó B. 5, Nagy Á. 4, Pintér, Mátyok, Rábavölgyi

Korábban, az elődöntőkben:

UVSE-Szentes 13-6 (2-1, 4-2, 4-2, 3-1)
Gólszerzők: Macsi 3, Vadovics V. 3, Csicsáky 2, Hertzka 2, Görbics, Knézy, Lovas, illetve Papp 2, Farkas, Pellei F., Werner, Bodor

BVSC-Eger 7-10 (2-3, 1-3, 3-2, 2-2)
Gólszerzők: Szabó Bence 2, Szepesi 2, Pintér, Utassy, Mátyok, illetve Biros 3, Kraxotin 2, Antal 2, Szalai, Hornyák, SzívósHozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek