2014 november 12.

Halhatatlanok Klubja: Kásásnak még várnia kell

Nem választottak újabb vízilabdást a Halhatatlan Magyar Sportolók Egyesületébe. A két megüresedett helyre Kásás Tamás is pályázott, végül előtte Nagy Tímeát választották a klubba Buzánszky Jenővel egyetemben…

KasasTamas01

A tegnapi közgyűlésen a két megüresedett helyre – az egykori tagok, Grosics Gyula és Sándor Károly a közelmúltban hunyt el – választottak új tagokat a Halhatatlan Magyar Sportolók Egyesülete. Öt jelölt is volt, Nagy Tímea, Buzánszky Jenő, Kovács István, Kovács Antal és Kásás Tamás.

A szavazás első fordulója nem hozott eredményt, – a tizenkét megjelent tag között szavazat egyenlőség alakult ki, – így jöhetett a második kör, ahol már 7-5-arányban nyert Nagy Tímea.

Az ünnepélyes beiktatásra decemberben kerül majd sor.

A Halhatatlan Magyar Sportolók Egyesületének tagjai:

Balczó András, Darnyi Tamás, Egerszegi Krisztina, Faragó Tamás, Fenyvesi Csaba, Földi Imre, Gyulay Zsolt, Hegedűs Csaba, Kamuti Jenő, Kárpáti György, Keleti Ágnes, Kulcsár Győző, Magyar Zoltán, Polgár Judit, Rejtő Ildikó, Székely Éva, Török Ferenc, Vaskuti István, Wichmann Tamás, Buzánszky Jenő, Nagy TímeaHozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek