2015 június 12.

Férfi Ob I: Nagy változások a szentesi csapat keretében, Egyiptomban a vezetőedző

Hét játékos távozását, számtalan érkezését jelentették be sajtótájékoztató keretében Szentesen, ahol arra is fény derült, a szerződést hosszabbító Lukács Dénes vezetőedző szeptemberig Egyiptomban munkálkodik, mint szövetségi kapitány. Szerb és montenegrói légiósok mellett Hollandiából és itthonról is erősít a Valdor-Szentes.

A gyengébb bajnoki kezdés után a téli szünetben tovább erősödő, és végül biztos bennmaradást kiharcoló Szentes férficsapata sajtótájékoztató keretében foglalta össze a keretben történt változásokat. Arról már korábban írtunk, hogy Dőry Farkas az FTC játékosa lesz. Zlatko Rakonjac Pécsre igazol, Thomas Lucas Spanyolországba, Pellei Frank Szegedre. Távozik Horváth Alex, Boros Tamás és Miljam Popovics.

igor lazics 2

Igor Lazics (Fotó: studnel.com)

Az érkezők között szerb és montenegrói ászok is találhatók. Luka Szekulics és Radovan Latinovics a Jadran Splittől jön, a szerb Igor Lazics a Nistől.

Igor Lazics gólja. Nem tévedés, a Szenteshez igazoló kapus nem akármilyen gólt lőtt… Katt a videóra!

Az Ob I-ben maradást kivívó edző, Lukács Dénes 2+1 éves szerződést kötött a klubbal, de közben elnyerte az egyiptomi szövetségi kapitány tisztét, ezért szeptemberig az arab országban dolgozik, addig segítői, Pellei Csaba és Komlósi Péter irányítják az együttest.

“Az említetteken kívül még előrehaladott tárgyalásokat folytatunk Somogyi Balázzsal, jelenleg még svájci együtteséhez köti szerződés” – árulta el Lukács Dénes a delmagyar.hu-nak, majd azzal folytatta: elképzelhető, hogy visszatér a kapus Strahinja Szretkovics, ezenkívül fiatal, ifjúsági korú játékosok is szerephez juthatnak a felnőtteknél, ők a következők: Farkas Kristóf, Pellei Kristóf, Bocskay István, Kókai Tibor, Tóth Gyula és a második Szolnokról Szentesre igazolt Lukács csemete, Lukács Ábel Benedek, de Komlósi is rajta lesz a nevezési listán.

SZENTES

Érkezik: Igor Lazics (Nis, szerb), Luca Sekulics (Jadran Herceg Novi, montenegrói), Radovan Latinovics (Jadran Herceg Novi, montenegrói), Maklári Ádám (Hollandia), Hegedűs Bence (Miskolc), Macsi Patrik (Debrecen), Lukács Dénes Dorián (Szolnok), Farkas Kristóf, Pellei Kristóf, Bocskay István, Kókai Tibor, Tóth Gyula (mindannyian az utánpótláscsapattól), Lukács Ábel Benedek (Szolnok II.), Somogyi Balázs (?) (Svájc)

Távozik: Dőry Farkas (Ferencváros), Pellei Frank (Szeged Diapolo), Zlatko Rakonjacs (Pécs), Thomas Lucas (Spanyolország, Mataro?), Horváth Alex, Boros Tamás, Miljam Popovics

Gy. Zs.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek