2016 január 14.

Férfi Ob I: Erőltetett menetben a Miskolc

Megcélozta az újonc a felsőházat, ennek megfelelően készül a január 30-án esedékes rajtra. Válogatottak váltják egymást a Kemény Dénes uszodában, miközben megérkezett egy erősítés is a csapathoz, Madaras személyében.

Miskolccsapat201510

Talán a Miskolc kezdte el leghamarább a felkészülést az alapszakasz január végi folytatására. Sike József vezetőedző már december 27-én edzést vezényelt az övéinek. Hogyha csak a statisztikákból indulunk ki, akkor ahogy kezdtük mi a bajnokságot, az első négy mérkőzésen voltunk csúcsformában. Így azt gondolom, hogyha mi megint csúcsformában vagyunk az első négy mérkőzésen akkor pontosan lejátszuk azt a három mérkőzést, ami számunkra számottevő. – vélekedett a tréner a minap.hu-nak.

Az Eb után, megkeződik az OB I-be, ahol fontos mérkőzések várnak a Miskolcra, hiszen a BVSC-vel, majd a Szentessel és a Tatabányával játszik a csapat. Ha begyűjtik három pontokat ezeken a találkozókon, nagy lépést tehetnek a felsőház felé. – jelenleg az ötödik helyen tanyázik a csapat 10 ponttal, előtte a BVSC áll 14 egységgel –  Addig pedig a magyar utánpótlás válogatott és a kanadai felnőtt válogatottal játszik mérkőzéseket a csapat. Sőt, a juharlevelesekkel január 18-án egy félhivatalos találkozót is játszik az együttes. A hónap végén pedig egy román elsőosztályú gárda teszi tiszteletét a Kemény Dénes uszodában.

Ami az új játékosokat illeti. Madaras Markó már megérkezett a miskolciakhoz – Madaras Norbert testvéréről van szó – ő a szezon hátralevő részében, de csak az alapszakasz után fog játszani a csapatban.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek