2016 november 16.

Elkezdődött a jövő a montenegrói válogatottnál

A montenegróiak szövetségi kapitánya, Vladimir Gojkovics mindenkinek lehetőséget ad a bizonyításra.

montenegroivalogatott

Íme, a jövő lehetséges válogatott játékosai (Fotó: wpolo.me)

Mint az olimpia után beszámoltunk róla, Vladimir Gojkovics igen nehéz időszak elé néz, hiszen az elkövetkezendő időkben drasztikus módon fiatalítania kell válogatottját. A montenegrói kapitány el is kezdte a “tesztelést”. Az első összetartásra 26 játékost hívott meg. Mint ismeretes, Montenegró sem indul a Világliga selejtezőkön, így van ideje a kapitánynak csapatot építenie.

Vannak köztük olyan játékosok, akiket már megismerhettünk az utánpótlás viadalokról. Aleksa Ukropina, Nikolas Saveljics, Stefan Pjesivac vagy Vlado Popadics már bizonyított a nyáron, de Gojkovics most a felnőtt válogatottban adhat nekik nagy szerepet. A keretben a legtöbben a Jadran Herceg Noviból vannak, a Gojkovics által is trenírozott klubból tizenegy játékos is bizonyíthat.

A 26 játékos névsora:

Stefan Kovacsevics, Petar Cetkovics, Bogdan Durdjics, Blazo Mitrovics, Bogdan Vujasevics, Branko Franeta, Savo Cetkovics (mind Budva játékos), Milos Popovics, Matija Brguljan, Danilo Adzics, Dimitrije Krijestorac, Janko Krivokapics, Nicolas Saveljics, Dusan Matkovics (Primorac Kotor), Stefan Pjesivac, Bojan Banicsevics, Vlado Popadics, Vladan Spajics, Nikola Moskov, Filip Gardasevics, Aleksa Ukropina, Petar Tesanovics, Dusan Banicsevics, Duro Radovics, Petar Mijuskovics (Jadran Herceg Novi), Nebojsa Vuskovics (Cattaro)Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek