2014 július 28.

Benedek Tibor: Nagyon büszke vagyok a csapatra

Benedek Tibor az Eb döntővel kapcsolatban elmondta, sokat hibáztak a játék minden elemében, a csapatot viszont megdicsérte az elvégzett kilenc hetes munkáért. A szakvezető kitért arra is, hogy a riói olimpiához képest, hogy állunk.eb12nap01
Az első szó természtesen a köszöneté volt: ‘Köszönjük az országnak, hogy ennyire szerettek minket ebben a két hétben – kezdte értékelését Benedek Tibor szövetségi kapitány az M1-en. – Annak ellenére, hogy sajnálom nagyon a mai vereséget, azért nehéz egy tornát veretlenül megnyerni. Az emberelőnyünk és az emberhátrányunk sem működött ma úgy, mint eddig, ennek ellenére az utolsó pillanatig küzdöttünk.    ‘Amikor minden lövésük sikerül, abból nehéz visszaállni, és így kicsúszott a meccs a kezünkből már a második negyedben. Talán ha az első negyedben lövünk még egy-két gólt, akkor a szerbek kezdtek volna el idegeskedni’ ‘ A szakvezető szerint a szerb csapat azért nagyon jó, mert nincs benne gyenge játékos, ráadásul ezen az estén azok is nagyon jók voltak, akik máskor egy kicsit halványabbak.

Majd összegzett Benedek: ‘Mindent beletettek a játékosok ebbe a kilenc hétbe. Úgy gondolom még fogunk tudni erősödni. Ha a négy éves időszakot nézem, nagyon jó helyen állunk.’ -fejezte be a kapitány.

‘Úgy játszottam, mintha ez lenne életem utolsó mérkőzése. Így alakult – mondta Decker Ádám. – Büszkék lehetünk arra, amit ezen a tornán mutattunk, emelt fővel hagyhatjuk el az uszodát. Nem tudok olyat mondani, amit    ‘Amikor minden lövésük sikerül, abból nehéz visszaállni, és így kicsúszott a meccs a kezünkből már a második negyedben. Talán ha az első negyedben lövünk még egy-két gólt, akkor a szerbek kezdtek volna el idegeskedni’Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.