2015 június 17.

Bakui Ifi Eb: Nem sikerült az elődöntőbe jutás – Az ötödik helyért mehetnek a lányok

A negyeddöntőben a spanyolok három góllal is jobbnak bizonyultak Mihók Attila-lányainál, így nem jutott be az elődöntőbe az együttes.

ifieb01

Nem sikerült a legjobb négybe jutni az 1. Európai Játékokon a lányoknak, miután három góllal kikapott a bivalyerős spanyoloktól a csapat.

Az első negyedben még tartottuk a lépést ellenfelünkkel. Bár az utolsó másodpercekben Barriga révén az ibériaiak mehettek egygólos előnnyel pihenni, 1-2. A második nyolc percben már 1-3, sőt 1-4 is volt oda, mikor jött Farkas gólja és ezzel 2-4 állt az eredményjelzőn a nagyszünetben. A fordulás után egy gólra visszajött a magyar együttes Tóth Csenge volt eredményes, de a záróakkord előtt visszaállt a kétgólos különbség. A negyedik negyedben a hajrá előtt elúszni látszott a meccs, hiszen néggyel is mentek a spanyolok. A végén még Farkas szépített, így 4-8-ra kikaptunk. A vereséggel a magyar együttes legjobb esetben is az ötödik helyen zárhatja az ifi Eb-t.

Ifi Eb, (Azerbajdzsán, Baku)

Magyarország–Spanyolország 5–8 (1–2, 1–2, 1–1, 2–3)
Vezette: Schwart (izraeli), Obradovic (montenegrói)
Magyarország: Lekrinszki – Hertzka, Vályi V., Farkas T. 3, Tóth Cs. 1, Mucsy, Mchunu 1. Csere: Vogt, Urvári, Miklós R., Kiss E., Ádám, Magyari (kapus). Szövetségi edző: Mihók Attila

Spanyolország: Domene – Crespi 1, Leiton 2, Aznar 3, Bonamusa, Dalmases, Roldan 1. Csere: Guirali 1, Goset, Montoya, Baringo, Gomez. Szövetségi edző: Javier Aznar Fernandez

Gól/emberelőnyből: 3/9, illetve 3/12
Gól/ötméteresből: 1/1, ill. –
Kipontozódott: Tóth Cs. (26. p.), Baringo (28. p.), Miklós (31.p.)

Sz. B.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek