2020 február 24.

Bajnokok Ligája: magyaros találatok a TOP 5-ben

Ezúttal a magyar csapatokban játszó légiósok szállították a szépségdíjas találatokat.

A LEN ismét sorrendben állította a BL 9. fordulójának találatait. Ami a magyaros érdekeltségeket illeti: az OSC légiósának, Nemanja Ubovics gólja a harmadik helyre fért fel, még a Fradi légiósa, Constantin-Bicari találata a második pozícióban végzett.

Emlékezhetünk rá, Hárai Balázs gólja a második helyet érdemelte ki a BL 8. körének találatai közül a LEN-nél. A center ráadásul duplán örülhetett, hiszen csapat legyőzte a címvédő Fradit.

Mint ismeretes a hetedik körben Constantin-Bicari találata került be a  TOP 5-be, a hatodik fordulóban pedig Dőry gólja a negyedik lett a LEN-nél.

Az 5. körben ismét bekerült egy magyar gól a TOP 5-be. Varga Dénes csavargólja a második helyet érdemelte ki. Érdekesség, hogy Pohl Zoltán félpályás találata nem volt benne a – LEN által elkészített – sorban.

A BL negyedik körébe nem került magyar találat a TOP 5-ben. Azonban a harmadik körben és az elsőben is, Varga Dénes gólja lett a legszebb. Mint ismeretes, a második körben csak magyaros találatok fértek be a TOP 5-be.

A BL 9. körének TOP 5 góljai a LEN szerint:Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek