2017 február 17.

Bajnokok Ligája: fontos meccsek jönnek

Nagy téttel bír az Eger meccse a BL-ben. Az OSC a bivalyerős Olympiakosszal küzd meg, a Szolnok Németországban gyűjtheti be újabb győzelmét.

egererdelyi2016

Erdélyire minden bizonnyal nagy szüksége lesz az Egernek (Fotó: egrivizilabda.hu)

Már a BL hatodik körét rendezik meg a hétvégén, tehát jönnek a visszavágók a főtáblán.

A B-jelű csoportban az Eger a negyedik helyen áll 6 egységgel, a hevesiek ellenfele a Barceloneta lesz, mely gárda éppen az előző körben győzött Erdélyiék ellen. A siker azt is jelentette, hogy a katalánok felugrottak a tabella harmadik helyére, viszont most egy magyar győzelemmel helyet cserélne a két együttes és ismét a hevesiek lennének BL Final Six-et érő helyen. Nagyon fontos meccs lesz, mondhatnánk hatpontos találkozóra kerül sor a Bitskeyben.

Az OSC-nek sem lesz könnyű dolga, Athénban 7-4-re végzett egymással a két fél, most ha pontot/pontokat tudna rabolni Vincze Balázs csapata nagyot ugorhatna előre a Bresciával szemben. A Szolnok a Spandau vendége lesz, Cseh Sándor tanítványainak kötelező lenne a győzelem Berlinben.

A Bajnokok Ligája 6. fordulójának programja:

Február 17., péntek:

19.00 Brescia – Olympic Nizza

Február 18., szombat:

A-csoport

18.00 A-Híd OSC Újbuda – Olympiakosz Pireusz

19.30 Spandau – Szolnoki-Dózsa Közgép

Tabella: 1. Olympiakosz 13 pont, 2. Szolnok 13 pont, 3. OSC 7 pont, 4. Brescia 7 pont, 5. Spandau 3 pont, 6. Nizza 0 pont

B-csoport

20.30 ZF-Eger – Barceloneta

20.30 Pro Recco – Partizán Belgrád

20.45 Waspo Hannover – Jug Dubrovnik

Tabella: 1. Pro Recco 15 pont, 2. Jug Dubrovnik 8 pont, 3. Barceloneta 8 pont, 4. ZF-Eger 6 pont, 5. Waspo Hannover 3 pont, 6. Partizán 1 pontHozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek