2018 június 06.

Bajnokok Ligája: a Szolnok az első meccsel foglalkozik

A címvédő meccsről-meccsre menne előre a BL genovai fináléjában.

Szolnok20180501csapat

A Szolnok csütörtökön megkezdi a BL végső küzdelmeit, a tavalyi finálé már a negyeddöntőben megismétlődik, hiszen a Jug Dubrovnik lesz a Tisza-partiak ellenfele

Az ellenfélről Cseh Sándor így nyilatkozott.: Most is egy nagyon erős csapat. Nyilván a Perrone kifejezetten egy irányító játékos volt náluk és olyan játékosok jöttek a helyükbe, akik inkább a gépezetben vannak benne. Nyilván azért így is nagyon sok és meghatározó és jó játékosuk van. Tulajdonképpen a világbajnok horvát csapatnak a nagy része az itt játszik a Dubrovnikban és csapatként nagyon nagyon jól funkcionálnak, nagyon gyorsak, gyors játékosaik vannak és nagyon jó a védekezésük, főleg, ha a Bijacnak jó napja van –mondta a Szolnok vezetőedzője a klub hivatalos honlapján.

Tényleg csak ezzel a meccsel foglalkozunk, mert szerintem az lenne a legnagyobb hiba, ha most azt csinálnánk, hogy most úgy megyünk ki, hogy jaj! meg kell védeni a címet, vagy meg akarjuk védeni a címet. Meg olyan dolgokkal foglalkozunk, ami e mérkőzés után történhet meg, úgyhogy ez az egyetlen legfontosabb, hogy nyerjük meg a Jug-meccset és hogyha ezt megnyerjük, akkor majd a Sanyi felkészíti a csapatot és ő majd biztos egész éjszaka videózni fog az ellenfelünkről. Nagyon szeretném, hogyha a Reccoval játszanánk a következő meccset, vagy annak a mérkőzésnek a győztesével. De valljuk meg, a Recco hazai pályán nagyon nagy erőt képvisel, de legyünk ott!- vélekedett Kis Gábor.

A Bajnokok Ligája programja:

Június 7., csütörtök:

16.00 Olympiakosz – Spandau 04

17.30 ZF-Eger – Barceloneta 

19.00 Jug Dubrovnik – Szolnoki Dózsa

20.30 Pro Recco – Brescia (Sky Sport 2, élő)

Június 8., péntek:

16.00 5-8. helyért

17.30 5-8. helyért

19.00 Elődöntő (Sky Sport 2, élő)

20.30 Elődöntő (Sky Sport 2, élő)

Június 9., szombat:

16.00 7. helyért

17.30 5. helyért

19.00 3. helyért (Sky Sport 2, élő)

20.30 döntő (Sky Sport 2, élő)Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.