2017 március 02.

AN Brescia – A-Híd OSC Újbuda – KÉPGALÉRIA

Az OSC csapata egyértelmű céllal indult Bresciába, nyerni kell, ha továbbra is életben akarja tartani a reményt a LEN Bajnokok Ligája Final Six-be jutásért.

AN Brescia - OSC

AN Brescia – OSC (fotó: vizipolo.hu)

A találkozó ennek megfelelően alalkult, az OSC felszívta magát, már 4-1-re menetelt a Brescia ellen, annak ellenére, hogy Hegedűs Gábor egy rossz labda érintéssel az első percekben ujj sérülést szenvedett és nem tudta folytatni a játékot. Remekül működött a védelem, emberhátrányban is, Bisztritsányi Dávid ismét nagyszerű formában volt.

A harmadik negyed utolsó percében még három gólos előnnyel meneteltek az újbudaiak, azonban ekkor gyorsan betalált Pakovics majd Rizzo és Muslim is, a 12. emeberelőnyt már kihasználták az olaszok és Muslim találatával egyenlítettek. Christian Presciutti találatával már vezetett a Brescia, de Zalánkinak köszönhetően 16 másodperccel a vége előtt bomba góllal egyenlített az OSC.

A kiállítási arány a mérkőzés végén 13-5 volt, mellette jó néhány kontrafaulttal… marad a várakozás, ha minden igaz a fordulók végén a gólkülönbség fog dönteni a hatos döntőről.

Szép volt fiúk, HAJRÁ OSC!

KÉPEK ITTHozzászólás jelenleg nem lehetséges.