2020 október 07.

A Vasas edzője visszatér

A következő két bajnokin már Vad Lajos irányítja a csapatot.

Fotó: vasassc.hu facebook / archív

Mint ismeretes, a Vasas trénere nem volt jelen a Magyar Kupa négyes döntőjében, de már a Pécs és az Eger ellen leül a kispadra, erről és a nemzetközi kupában való kérdőjeles indulásról, na meg a bronzéremről beszélt a klub honlapjának.

Egy olyan problémám volt, amin előbb-utóbb a legtöbb férfiember átesik. Most én kerültem sorra, de már jól vagyok, köszönöm. Nagyjából két hét után visszatértem a csapat mellé, és ez most már így is marad. Csináljuk tovább a dolgunkat -kezdte Vad Lajos a vasassc.hu-nak.

Kitért a Magyar kupában elért bronzéremre is, amire nagyon büszke. Tudom, milyen fontos ez a klubnak, de a csapat szempontjából talán még inkább, főleg az előzmények után – emelte ki.

Az Euro Kupa indulásra pedig így reagált.: Szeptember elején valóban jeleztük az indulási szándékot a LEN számára, de azzal a kikötéssel, hogy a klub a végső döntést az aktuális COVID-helyzet fényében hozza meg. Látva a jelenlegi állapotokat, a nemzetközi sportvilág helyzetét, nagy bátorság kell ahhoz, hogy ezt valaki bevállalja. A Vasas részéről még nem született végleges döntés, de biztos vagyok benne, hogy a vezetőink ezt felelősségteljesen teszik majd, figyelembe véve a játékosok egészségét és a klub nimbuszát – fejezte be.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.