2015 november 10.

A Szeged nagyon várja már az Euro Kupa negyeddöntőt

Holnap már a másodikszámú európai kupaporondon a negyeddöntőket rendezik meg, az egyetlen állva maradt magyar együttes, a Szeged a Hannovert fogadja. A Tisza-partiak játékosát, Manhercz Krisztiánt kérdeztük a csapat állapotáról.

Szeged201510

Holnap nemcsak Bajnokok Ligája fordulót rendeznek, hanem az Euro Kupában is újraindul a nagyüzem. Az egyetlen magyar együttes a Szeged Diapolo csapata a negyeddöntőben a Hannovert fogadja. A Tisza-parti együttes végül a megszokott otthonában láthatja vendégül a német együttest, ahol magyarok is pólóznak. Balatoni Máté, Tóth Bence és Sági Márton is ismerős lehet a sportág szerelmeseinek. Ami az ellenfél formáját illeti: Pár nappal ezelőtt játszott rangadót a Spandau ellen és egy góllal alulmaradt. A csapat egyébként harmadik a bajnokságban.

A meccs előtt a szegediek fiatal játékosát, Manhercz Krisztiánt kérdeztük: Őszintén mondhatom, hogy mindenki nagyon várja a holnapi meccset. Szerencsére sikerült rendesen felkészülnünk az ellenfélre. Ma már csak a simítgatások vannak, egy kis emberelőny-emberhátrány és utána holnap nekimegyünk. Formailag szerintem jól áll a csapat, a hangulat is kifogástalan, szóval minden a legnagyobb rendben van.

Az Euro Kupa negyeddöntőinek párosításai (2015. november 11.)

18.15 Szeged-Diapolo (magyar)-Waspo Hannover (német) (Digi Sport 1, élő)
18.30 Kirishi (orosz)-Brescia (olasz)
19.30 Mornar Split (horvát)-Digi Nagyvárad (román)
20.00 Marseille (francia)-Sintez Kazany (orosz)

A visszavágót december 16-án rendezik.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek