2015 augusztus 25.

24 óra önfeledt vízilabda – Lila-zöld rangadóval

Ez lesz már a negyedik 1 Nap Vízilabda rendezvény. Az eseményen több, mint 400 vízilabdázó fog a vízbe csobbani 24 óra alatt. Az UVSE mindenki szeretettel vár augusztus 28-án 16 órától a Hajósba.

1napvizilabdasajtotajekoztato2015

Kevés olyan rendezvény van, ami nemcsak egy vízilabda egyesülethez kötődik, ez egy olyan lesz. – vágott a közepébe Lovas Péter az UVSE elnöke a mai sajtótájékoztatón – Más klubok, külföldi klubok is megjelenek, ezáltal mindenképpen ráirányítja az esemény a figyelmet a sportágra. Ez remek reklámja lesz a vízilabdának.

1napvizilabdasajtotajekoztato201502Németh Zsolt többek között elmondta, 300 UVSE játékos fog a vízbe ugrani. Emlékezetett rá, hogy tehetségek terén sem áll rosszul a klub, hiszen több saját nevelésű válogatott játékossal is büszkélkedhetnek. Elég csak Keszthelyi Ritára, Bolonyai Flórára, Bisztritsányi Dávidra vagy az idén bemutatkozott 17 éves Nagy Ádámra gondolni.

Katona Norbert, a Ferencváros menedzsere is ott volt a sajtótájékozatón, merthogy egy gálamérkőzéssel is készülnek az eseményen, ugyanis UVSE –  Fradi találkozót fognak szombaton rendezni. A zöld-fehérek technikai vezetője elmondta: “Rangadó lesz, úgyhogy már nagyon várjuk.”

Az eseményt sok kiegészítő program fogja színesíteni, hiszen a Vasas rapper játékosa Hőna Dávid és Bogi is fellép.

A rendezvényt online is lehet követni az uvse.hu weboldalon, amely ingyenesen megtekinthető a helyszínen.

a menetrendről…
Sz. B.

Fotók: vizipolo.huHozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek