2015 augusztus 29.

1 Nap Vízilabda, gálamérkőzés: Nem volt lazsálás

Az 1 Nap Vízilabda  egyik fénypontja a ma délelőtti gálameccs volt, ahol a Fradi és az UVSE legjobbjai feszültek egymásnak, egy biztos, kilátogatni megérte…

20151napvizilabda05

Kicsit fáradt volt a közönség már a gálameccs előtt, Hajdú B. István alig bírta rávenni a nagyérdeműt a folyamatos szurkolásra, végül ez sikerült, néha-néha. Nem érheti szó a ház elejét, hiszen volt olyan lurkó, aki a tegnapi start óta koptatja a Hajóst. Az UVSE a teljes idei keretével vágott neki a mérkőzésnek, még a másik oldalon voltak hiányzók, így a tavaly vissszavonult Paján Viktort “reaktíválták” valamint Regős Áron is vízbe ugrott a Fradiban. (Képek a mérkőzésről)

– Megvan a győztes takitika? – kérdezte egy kolléga a mérkőzés előtt Varga Zsoltot.
– Meg, igen – felelte a Fradi edzője mosolyogva.
Bár, az első negyedben még az UVSE vezetett, 2-1-re a másodikban feljöttek a zöldsapkások, Marnitz egy ötösből egyenlített, így 3-3-mal mehettek pihenni a csapatok nagyszünetre. A fordulás után Németh Zsolt inkább ülve kommunikált a játékosokkal. 5-3-nál sem állt fel, hogy egyet kiabáljon övéivel, hiszen a Fradi ennyire húzott el a záróakkord kezdetére. Az utolsó felvonásban bármennyire is akart volna az UVSE gól szerezni, csak nem jött össze. A kapufát forgácsolták a lilák, a másik oldalon viszont háromszor is mattolták az OSC-ből anyaegyesületében visszaszerződött Varga Viktort. Az eredmény, bár nem annyira mérvadó egy gálameccsen, de a rend kedvéért 8-3 lett a Fradiknak.
Paján Viktor a mérkőzés után, csak ennyit mondott mosolyogva kérdésünkre: – Így hiányzik a vízilabda, de a sok edzés már nem.

A meccs után rögtön folytatódott a megszokott meccsdömping- Óránként váltották egymást kicsik és nagyok a vízben, hogy aztán 16 órakor megint vízbeugrással véget érjen a rendezvény.

Sz. B.

Fotó: vizipolo.hu / Sz. B.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek