2017 április 19.

Ismét összeállnak a Kemény-legények!

Kásás, Benedek, Biros és a többiek, avagy a Masters vb-n ismét láthatjuk olimpiai bajnokainkat játszani.

birosgala01

Legutóbb a Biros-gálán láthattuk a csapatot (Fotó: Lénárt Márton)

Nagy bejelentést tettek a szövetség honlapján egykori olimpiai bajnokaink, hiszen a felnőtt vb után Millennium csapatnéven ott lesz dr. Kemény Dénes válogatottja a FINA Masters Világbajnokságon. Pontosan augusztus 7. és 13. között a Margitszigeten! A csapat +40-es korcsoportban indul.

A csapat névsora:

Benedek Tibor, Biros Péter, Fodor Rajmund, Gergely István, Kásás Tamás, Kiss Gergely, Märcz Tamás, Molnár Tamás, Steinmetz Barnabás, Szécsi Zoltán, Székely Bulcsú, Varga Tamás, Varga Zsolt, Vári Attila, Kósz Zoltán. Természetesen a kispadon ott lesz Kemény Dénes is!

„Már edzéstervünk is van. Elsősorban, mint edző szerepelek ebben a csapatban. Egyrészt én vagyok a legidősebb, a legrégebben kint a vízből, edzés nélkül – persze tudom, ez nem látszik, de viszont érzem magamon… A létszámlimit is a padra űz, ami legalább olyan megtisztelő, arról nem beszélve, hogy a legfontosabb, hogy ott legyek a csapattal, ne maradjak ki ebből a történetből.” – mondta Kósz Zoltán a waterpolo.hu-nak.

Így nemcsak a felnőtt, de a masters vb-n is lesz sok izgulni való.A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.

Kapcsolódó cikkek