2016 június 08.

A szerbek válogatott balkezesét sokan vinnék

A Reccóból nagyon úgy néz ki eljön, így szinte mindenki őt akarja megszerezni, eközben Vámos Mártonról is cikkezik a sajtó.

Filip-Filipovicsszerb

Még nem tudni, hol köt ki Filipovics (Fotó: vizipolo.hu/archív)

Napról-napra változnak a hírek a Recco balkezesével kapcsolatban. Filip Filipovicsot vélhetően nem fogjuk látni ősztől az olasz sztárklubban. A csapatnál a rosszkézoldal telítetté vált, hiszen azzal, hogy Gonzalo Echenique a Rijekától visszamegy a Reccóba Dusan Mandicsot pedig megtarja az együttes három balkezesük lenne.

Az olasz sajtó arról írt, hogy hazamegy Filipovics Szerbiába, de arról is cikkeztek már, hogy az Acquachiarához megy, mely csapatot az ősztől Pino Porzio, a Recco volt edzője fog vezetni. Most pedig arról számolt be a waterpolonews, hogy az Olympiakosz szeretné megszerezni. A görög klubból Blai Mallarach hazavágyódik Spanyolországba, így a helyére a szerb sztárt szeretnék.

Amit legmerészebb álmainkban sem gondoltunk volna, azaz, hogy Vámos Márton neve is szó került az Olympiakosznál, de a görög forrás hozzáteszi, hogy kevés az esélye, hogy elmegy Szolnokról, hiszen megtartaná a klub.

Mindenesetre Filipovicsért nagy verseny kezdődött, ami lehet, hogy még pár hétig eltarthat.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek