2015 október 23.

A 3. forduló játékosai: Valics Bence és Decker Ádám

Két kimagasló teljesítmény is született a férfi Ob I, 3. fordulójában. Valics Bence szenzációsan védett a BVSC elleni győztes meccsen, többek között három ötméterest is hárított. Decker Ádám pedig hat góllal is jelentkezett a Vasas ellen, pótcenterként.valicsdecker

Tegnap az UVSE-Pécs meccsel lezárul a férfi Ob I., 3. fordulója. Sok jó teljesítményt láthattunk ebben a körben. Azonban két játékos produkciója beleégett a retinánkba. Valics Bence és Decker Ádám között nem tudtunk dönteni így a  “forduló játékosa” rovatunkban először holtversenyt hirdettünk.

A Miskolc kapusa elévülhetetlen érdemeket szerzett a BVSC elleni győzelemben. Háromból három ötméterest is hárított és csapat vezéregyénisége volt az újonc történelmi győzelmének. Mindig a legfontosabb pillantokban villant, és saját elmondása szerint sem hárított még három büntetőt. Decker Ádám parádés lőlappal rukollt elő a Vasas ellen megnyert meccsen, amit elvállalt, azt gólra váltotta (hat lövésből, hat gól). Érdemeit növeli, hogy eredeti posztja védő.

A forduló játékosai:

– A 4. forduló játékosa: Kállay Márk

– A 2. forduló játékosa: Marnitz Gergő

– Az 1. forduló játékosa: Kiss GergelyHozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek