2015 október 07.

Az 1. forduló játékosa: Kiss Gergely

Otthon gyűjtötte be a három pontot a Honvéd az UVSE ellen egy igen izgalmas meccsen az 1. fordulóban. A 12-10-re végződő találkozón háromszoros olimpiai bajnokunk négy gólt is szerzett és elévülhetetlen érdemei voltak a sikerben.

Kiss gergely (Kovacs aniko)

Kiss Gergely négy gólja is kellett a Honvéd sikeréhez (Fotó: Kovács Anikó)

Otthon gyűjtötte be a három pontot a Honvéd az UVSE ellen egy igen izgalmas meccsen. A 12-10-re végződő találkozón háromszoros olimpiai bajnokunk négy gólt is szerzett és elévülhetetlen érdemei voltak a sikerben.

Folytatjuk a már tavaly megszokott rovatunk. Minden forduló után kiválasztjuk az adott kör legjobbját. Az 1. fordulóban több nagyarányú győzelem, és ezzel együtt kimagasló teljesítmény is született. Elég csak a Fradi, a Szolnok és a Szeged győzelemeire gondolnunk. Szoros meccsekből sem volt hiány, mi ezek közül választottunk egyet és ezen belül is a Honvéd – UVSE találkozón Kiss Gergely teljesítményét.

A Kőér utcaiak kétgólos győzelmet arattak hazai pályán, ahol háromszoros olimpiai bajnokunknak nagy szerepe volt a győzelemben. Négy góljával a mezőny legeredményesebbjeként (5/4-es lövésimutatóval). A mérkőzés második felében a hátán vitte az együttesét.

Sz. B.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek