2015 február 14.

Volvo-kupa: Kanada remek utolsó negyeddel remizett az amerikaiakkal

Végig vezettek az amerikaiak a Volvo-kupa második napjának első mérkőzésén a kanadai válogatott ellen. Az utolsó negyedben azonban feljöttek a juharlevelesek és döntetlenre mentették a találkozót.

DSCN0269  

Az első nap mind az Egyesült Államok, mind pedig Kanada kikapott, az előbbi csapatot a Benedek legénység verte tíz góllal, utóbbit pedig a horvátok hattal.

Az első negyed elején az amerikaiak elhúztak, Bonanni és Samuels góljaival, de a nyolc perc végén döntetlen állt az eredményjelzőn, hiszen a kanadaiak McElroy és Conway találataival 2-2-re módosították az állást. A második negyedet az amik ismét jól kezdték és nem engedték feljönni a kanadaiakat, ennek eredményeként 5-3-ra elhúztak.

A fordulás után azt hittük, hogy a juharlevelesek tovább növelik előnyüket, de nem így lett, Graham találataival záróktak egyre a záróakkord előtt, sőt 8-8-at mutatott az eredményjelző. Az utolsó negyed elején majdnem felrobbant a kanadai kispad, mikor Taschereau betette a labdát az amik kapujába. Ezek után megrázták magukat a fehérsapkások, kettőt is lőttek a nyolc perc közepére, így 10-8 volt az állás, sőt Bonnani révén már hárommal is mentek az amik. Ekkor Kanada megkezdte a felzárkózást, előbb Robinson majd Graham megúszásból egyre csökkentette a hátrányt, majd Conway emberhátrányból csent el egy labdát és 11-11-re alakított az állást, ami a végeredményt is jelentette.

Volvo-kupa, második nap:

Egyesült Államok – Kanada 11- 11 (2-2, 3-1, 3-5, 2-3)

Gólszerzők: Bonanni 4,, Cupido 2, Jakson 2 Samuels 2,  Carniglia 1,  illetve Graham 4, Conway 3, Robinson 1 Torakis 1, McElroy 1, Taschereau 1

Hamarosan:

19:00 Magyarország – Horvátország

Az első napon történt:

Vélemények: Benedek elégedett, kíváncsian várja a horvátokat

Átadták a megújult BVSC-uszodát

Volvo-kupa: súlyos vereséget mértünk az amerikaiakra

Volvo-kupa: Könnyed horvát siker a nyitányonHozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek