2017 július 28.

Visszavonul válogatottunk kiválósága!

Az olaszok elleni győzelem után, bejelentette visszavonulását, vb-győztes, Európa-bajnok kiválóságunk. 

Budapest, 2017. július 24. Gurisatti Gréta (b) és Takács Orsolya (b2), valamint a kanadai Christine Robinson (j) a nõi vízilabdatorna negyeddöntõjében játszott Magyarország-Kanada mérkõzésen a 17. vizes világbajnokságon a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában 2017. július 24-én. A magyar válogatott 6-4-re kikapott. MTI Fotó: Czagány Balázs

(MTI Fotó: Czagány Balázs)

Takács Orsolya, az M4 Sport-nak:

“Nagyon nehéz volt, csak a meccsre koncentráltunk, a többi majd ráér később. Azt kértük egymástól, hogy legyen élmény ez a mérkőzés. Én is éreztem, hogy a lányok értem is vízilabdáznak, főleg, amikor a végén mindenki sírt, engem beleértve. Ki lehet jelenteni, ez volt az utolsó mérkőzésem. A csapatot emelném ki, a rengeteg közös edzést, úszást, labdázást – ez is fog a legjobban hiányozni. Csodálatos 13 év volt, az életemet töltötte ki!”

Igen gazdag és sikeres pályafutás ért véget, hiszen Takács Orsolya 2005-ben világbajnokként debütált a válogatottban, majd 2013-ban bronzérmet akasztotttak a nyakába. Eb harmadik helyek után – néggyel is büszkékedhet – tavaly felért a válogatott tagjaként a csúcsra, hiszen Belgrádban Európa-bajnok lett.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek