2014 december 08.

Világliga: Ellentétek a román pólóban -Több játékos is hiányozhat szerdai ellenfelünknél

Szerdán a Benedek-csapat a románok ellen zárja az évet. Világliga ellenfelünknél nem zavartalan a felkészülés, hiszen úgy tűnik több meghatározó játékos is hiányozni fog a csapatból.

2014 romania

Egy nappal a Magyar Kupa döntője után, már Miskolcon kellett jelentkezniük – többek között – a szolnokiaknak és az OSC játékosainak válogatott edzésen. A Benedek csapat szerdán a románokat fogadja a Világliga második selejtezőkörében. Még mi nyugodtan készülhetünk, ellenfelünknél nem túl rózsás a helyzet. A h2opolo.ro értesülései szerint  a szövetségi  kapitány, Dejan Stanojevic kilenc Steaua játékost hívott be a válogatottba, akiket nem engedett el klubja a találkozóra. Mondván a csapat december 17-én Euro Kupa negyeddöntő visszavágót játszik a Hannoverrel – az első meccset otthon nyerte a csapat 9-7 arányban –  A  sorsdöntő meccs előtt, pedig szüksége van mindenkire a bukaresti csapatnak. A 21 fős keretből, mégis tizenhárman maradtak a brassói edzőtáborba, hiszen a román csapat elengedte a mindössze 15 éves Viktor Antipa-t a nemzeti együttesbe.

A mieink már ma belecsaptak a közepébe, Benedek Tibor és a meghívottak Miskolcon találkoztak, ahol 11-től egy tréning keretében megkezdődött a felkészülés a szerdai találkozóra. Ami a csoportunkat illeti, a másik találkozón az eddig nyeretlen szlovákok a görög együttest fogadják.  Egy rangadót is rendeznek a VL második körében, ahol Montenegró az  olasz válogatottat fogadja.

 

A Benedek-csapat kerete a románok ellen:

Kapusok: Decker Attila (Szolnoki Dózsa), Lévai Márton (RacioNet Honvéd)
Mezőnyjátékosok: Angyal Dániel (ZF Eger), Bátori Bence (A Híd OSC), Bedő Krisztián (ZF Eger), Erdélyi Balázs (ZF Eger), Hosnyánszky Norbert (ZF Eger), Madaras Norbert (Szolnoki Dózsa), Manhercz Krisztián (Szeged Diapolo), Mezei Tamás (Szolnoki Dózsa), Szivós Márton (ZF Eger), Varga Dániel (Szolnoki Dózsa), Vámos Márton (Szolnoki Dózsa)

december 10.,

18:30 Magyarország – Románia (Miskolc)

A további mérkőzések, a Világliga második fordulójából:

2014. december 9.:

Szlovákia – Görögország (Nováky)

Az A csoport állása:

1. Magyarország 3 pont
2. Görögország 3 pont
3. Románia 0 pont
4. Szlovákia 0 pont

B csoport

2014. december 09.,

Spanyolország – Oroszország (Terrassa)

Németország – Szerbia (Hamburg)

A B csoport állása:

1. Szerbia 3 pont
2. Oroszország 3 pont
3. Németország 0 pont
4. Spanyolország 0 pont

C csoport

2014. december 09.,

Montenegró – Olaszország (Budva)

Franciaország – Horvátország (Montpellier)

A csoport állása:

1. Horvátország 3 pont
2. Olaszország 3 pont
3. Franciaország 0 pont
4. Törökország 0 pont
5. Montenegró 0 pontHozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek