2015 január 19.

Világliga 4. forduló: A veretlenek csatája következik

Ugyanis a Benedek-csapat Athénba utazott, a szerbek Oroszországba, még a horvátokat Torinóban látja vendégül az olasz együttes.

eb011

A Benedek csapatra kőkemény meccs vár Athénban! Legutóbb tavaly februárban találkozott egymással a két együttes, akkor 12-11-re győztünk (Fotó: vizipolo.hu)

Hat mérkőzést fognak holnap lejátszani a világliga negyedik fordulójában. A Benedek csapat athéni túrájáról már ejtettünk szót, több helyen is. A csoportban még mindkét csapat 100%-os mérleggel áll, csak úgy, mint az oroszok és a szerbek a másik gruppettóban, a két együttes Asztrahánban ad egymásnak randevút. A horvátok is makulátlan mérleggel állnak, három mérkőzésükből mindhármon győztesen hagyták el a medencét, most Torinóba utaztak, hogy az olasz válogatottal mérkőzzenek meg. A taljánok már hullajtottak pontokat, hiszen Montenegró ellen csak hosszabbítás után tudtak nyerni, de még így is veretlenek.

Ami a további találkozókat illeti: A mi csoportunkban rendezik meg a román – szlovák meccset (mindkét együttes pont nélkül áll). A B-jelű négyesben a német – spanyol meccsre kerül sor, mindkét csapatra ráférne a győzelem, hiszen bármilyen meglepő az ibériaiak még nem tudtak pontot / pontokat szerezni. A C csoportban Budvában fogadja az eddig 1 ponttal szerénykedő montenegrói gárda a törököket, itt aligha lehet kérdéses a győztes kiléte.

A csoport

18:00 Görögország – Magyarország (Athén) (DIGI Sport 1, élő)

19:00 Románia – Szlovákia (Bukarest)

Az A csoport állása

1. Magyarország 6 pont
2. Görögország 6 pont
3. Szlovákia 0 pont
4. Románia 0 pont

B csoport

15:30 Oroszország – Szerbia (Asztrahán)

20:00 Németország – Spanyolország (Bréma)

A B csoport állása:

1. Szerbia 6 pont
2. Oroszország 6 pont
3. Németország 0 pont
4. Spanyolország 0 pont

C csoport

17:00 Montenegró – Törökország (Budva)

20:00 Olaszország – Horvátország (Torino)

(Franciaország szabadnapos)

A C csoport állása

1. Horvátország 9 pont
2. Olaszország 5 pont
3. Montenegró 1 pont
4. Törökország 0 pont
5. Franciaország 0 pont

(az összes találkozóra, január 20-án, holnap kerül sor)

Sz. B.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek