2017 március 03.

Világklasszisok a női Masters vb-n is

Világ- és Európa-bajnok pólósaink is beneveztek a női Masters vb-re. 

általanos kép0123

Többek között Stieber Mercédesz, Pelle Anikó, Kis-Primász Ágnes, Szalkay Orsolya, Gruber Laura is tagja lesz annak a csapatnak mely elindul a nyári budapesti Masters vb-n. A csajok összesen nyolc világbajnoki és tizenhét Európa-bajnoki érmet nyertek. Most ismét összeállnak.

„Valamennyiünk életét a mai napig meghatározza a vízilabda. Többen is játszunk bajnokságokban, és bár a hétköznapjainkat már nem ez tölti ki, a vízilabda mindig is egy kötelék marad közöttünk. Azzal, hogy Budapesten lesz a vizes világbajnokság, nem volt kérdés, hogy összeállunk, mindenki szinte azonnal igent mondott. A fő cél, hogy motiváljuk a fiatalokat, és harmincon felül is megmutassuk magunkat. Válogatottként mindannyian fiatalok voltunk, most közel húsz év elteltével már családanyaként is megmutathatjuk, hogy mire voltunk és vagyunk képesek. Természetesen a cél a világbajnoki arany megszerzése, ezért is kértük fel Györe Lajost, hogy készítsen fel minket a vb-re. A felkészülést júliusban kezdjük, a csapat Budakalászi Sport Klub néven fut majd” – mondta Boros Júlia a nevezés ötletgazdája a masters.fina-budapest2017.com-nak.

A 17. FINA Masters Világbajnokságon, amelyet augusztus 7. és 20. között rendeznek Budapesten.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek