2015 szeptember 12.

VILÁGBAJNOKI BRONZÉRMES JUNIOR VÁLOGATOTTUNK!

Drámai csatában Görögországot legyőzte a Junior válogatottunk a vb-bronzmeccsén. A találkozón Vogel Soma három büntetőt is megfogott.
2015juniorvbmagyarholland

 

Tegnap az olaszok elleni vereséggel a bronzérem volt a tét a junior vb-n. A mérkőzés óta nem telt el, fél nap sem. A görög együttes volt az ellenfél, aki az elődöntőig menetelt, hiszen a negyeddöntőben a horvátokat verték, még utána a szerbek megálljt parancsoltak az együttesnek.

Az első negyedben elhúztak a görögök, hiszen 3-1-re vezettek, a különbséget a félidőben sikerült egygólosra letornázni, sőt a harmadik negyed végén már 6-5 volt ide. A záróakkordban már kétgólos volt az előnyünk köszönhetően Sedlmayer Tamásnak, és egy perccel a vége előtt is tartottuk ezt. Ekkor azonban előbb egyre csökkent a különbség, majd négy másodperccel a vége előtt a görögök kaptak egy büntetőt, amivel egalizáltak.

Az ötmétereseknél Vogel Soma eszén háromszor sem tudtak túljárni, miután a padról szállt be, így győzött és bronzérmes lett a csapat a Junior vb-n.

Junior világbajnokság, (Almati, Kazahsztán)

Magyarország – Görögország 9-9 4-3 (1-3, 2-1, 3-1, 3-4)

A csapat tagjai: 

Kapusok: Kardos Gergely, Vogel Soma

Mezőnyjátékosok: Kalanovics Balázs, Kolozsi Marcell, Kovács Gergő, Manhercz Krisztián, Nagy Ádám, Pohl Zoltán, Sedlmayer Tamás, Zalánki Gergő, Vogel Simon.

Sz. B.

Fotó: Aquatics.kzHozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek