2014 július 04.

Vezérszurkolókat keres az MVM!

A legelhivatottabb szurkolói csapat az Eb összes magyar mérkőzésére belépőt nyer. Jelentkezzetek, legyetek Ti a női és a férfi válogatott legnagyobb segítsége.

20140625 ferfi valogatott edzes

Az MVM Magyar Villamos Művek Zrt., mint a budapesti Vízilabda Európa-bajnokság nemzeti főszponzora kampányt hirdet a legelhivatottabb vízilabda szurkolók felkutatására. A nemzeti energetikai társaság játékában kiválasztott hét fős csapat nyerheti el a magyar vízilabda válogatottak „Vezérszurkolói csapata” címet, akik az MVM jóvoltából az EB összes magyar mérkőzésén bíztatják majd csapatainkat és segítenek a magyar közönség hangolásában, a fantasztikus hangulat megteremtésében.

​Különleges felhívással fordult az MVM a hazai vízilabda szurkolók és sportrajongók felé: a július 14-27. között a Margitszigeten megrendezett Vízilabda Európa-bajnokságra azt a hét fős csapatot keresi a társaság, amely a magyar válogatottak legfanatikusabb szurkolóinak bizonyul. Az MVM hivatalos facebook-oldalán meghirdetett játékára a csapatok június 25. és július 8. között fotóval és kreatív szurkolói rigmussal jelentkezhetnek, majd a barátok, ismerősök és rajongók segítségével szavazatokat kell gyűjteniük.

A hét legtöbb szavazatot gyűjtő csapat július 10-én a bajnokság helyszínéül szolgáló Hajós Alfréd Uszodában, a válogatottak nyilvános edzése után személyes bemutatkozáson bizonyíthatja: ők a legfanatikusabb vízilabda szurkolók. Az eseményen olyan vízilabda ikonok döntenek a győztesről, mint Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke, Kásás Tamás, háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, Merész András, női szövetségi kapitány, Takács Orsolya, a női válogatott csapatkapitánya, vagy Gergely István, kétszeres olimpiai bajnok vízilabda kapus, illetve az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. képviseletében Felkai György igazgató. A győztes csapat minden tagja belépőjegyet nyer az EB összes magyar mérkőzésére, ahol vezérszerepet kap a magyar közönség hangolásában, a válogatottak biztatásában és a fantasztikus hangulat megteremtésében. A győztesek a magyar válogatottak hivatalos felszerelésével (úszónadrág/dressz, köntös, papucs, táska, vízilabda sapka) és egy dedikált pólóval is gazdagodnak.

Az MVM Csoport hazánk legnagyobb nemzeti tulajdonú, regionálisan is meghatározó, integrált energetikai társaságcsoportja. Az MVM Csoport stabil működésével évek óta mindent megtesz azért, hogy folyamatosan a lehető legkedvezőbb áron termeljen, tároljon és értékesítsen villamos energiát és földgázt, ezzel szavatolja Magyarország energiabiztonságát és a megfizethető energiaárakat. Az MVM Csoport évek óta a sportélet, főként a nemzeti, illetve nemzetközi jelentőségű események, csapatok kiemelt szponzora, hogy ezzel növelje a társadalom sport és egészségtudatos életmód iránti elkötelezettségét.

Fotó: vizipolo.huHozzászólás jelenleg nem lehetséges.